Kvindeliv

Venindetur til det græske øhav

Græske øhav

Det græske øhav byder på rigtig mange nye, spændende oplevelser både i form af natur, kultur og mad. Derfor kan det være en god idé at tage en god veninde med under armen, så I kan opleve alt dette sammen, hvilket kun gør ferien bedre. Det sydeuropæiske land har været det oplagte feriemål for danskerne i over 50 år nu, netop fordi maden, kulturen og ikke mindst det fantastiske vejr er noget helt andet end hvad vi kender til her i Danmark. Alt er meget billigt og man kan ovenikøbet tage af sted for ikke så mange penge, hvis man finder billige flybilletter til Grækenland.

Billig og god spise

Som sagt er det billigt at begå sig i landet, efter du har købt billige flybilletter til Grækenland. Det indebærer også maden, som derudover også er utrolig lækker! Den græske kost består mestendels af friske grøntsager, magert kød, fetaost og olivenolie, som ikke ligger for tungt i maven. Denne typiske middelhavskost gør det muligt at spise sig mæt, men man undgår at føle sig alt for oppustet efter maden. Dette er især vigtigt når det er så varmt, som det er størstedelen af året i Grækenland! Spis dig mæt i lækre retter som souvlaki, moussaka, tzatziki og selvfølgelig den klassiske græske salat, som er både frisk og indbydende. Disse retter vil uden tvivl blive serveret for jer under hele rejsen!

Gå på opdagelse

Grækenland er et meget alsidigt land både kulturelt og geografisk. Fra hovedstaden Athens bankende hjerte med mange store museer og hvor den vestlige demokratiske civilisation har sin oprindelse til de helt små øer, hvor man kan opleve den urørte natur og møde de venlige lokale. Der er også masser af mulighed for at bestige bjerge, idet hele 80 % af Grækenland er dækket af bjerge, hvor mange af dem ligger på fastland. Der er i sandhed noget for enhver, da Grækenland både har det kulturelle med for eksempel den antikke bygning Akropolis og det naturlige i form af fantastisk smukt vand og dejlige strande. Der er også god mulighed for at tage på shoppingture og finde smukt tøj og helt unikke smykker på de lokale markeder.

Nyd siestaen

Athen er Europas varmeste hovedstad, hvor højsæsonen er tør og uden regn. Det betyder at grækerne har implementeret deres egen siesta, ligesom i Spanien og Portugal. Derfor er de fleste butikker lukket fra eftermiddag til sen aften for at komme væk fra den brændende middagssol. Et godt råd er at man får købt ind enten før eller efter siestaen og kommer ind i skyggen, så man også selv undgår det værste af middagssolen. Som nordeuropæer er man måske ikke vant til den mængde af sol og kan i værste risikere at få solstik! Siestaen er også en fin lejlighed til at puste lidt ud, måske får åbnet en flaske vin og få bearbejdet alle de nye indtryk, man har fået på sådan en charterrejse, hvilket også gør at man får nydt sin ferie endnu mere end før.

Find billige flybilletter til Grækenland og kom snart afsted på rejsen.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *