Kvindeliv

Styrk børnenes finmotorik med perler og perleplader

Perleplader

Der er rigtig mange gode grunde til, at dit barn skal lege med perler. Mange børn kan godt lide at være kreative og at skabe ting. Med perler og perleplader får barnet både lov til at være kreativt, samtidig med at de kan stå med det færdige resultat i løbet af forholdsvis kort tid. Du vil nyde at se stoltheden der stråler ud af dit barn, når perle projektet er færdigt.

Børn elsker farver og de nyder, når der er rigtig mange farver at vælge imellem. Derfor kan du med fordel købe en spand perler, fyldt med farver. Du kan både få perler i regnbuens farver og perler i pastelfarver. Samtidig kan du få alverdens perleplader, der er formet som forskellige figurer eller som dyr og andre figurer som børnene kender fra hverdagen eller de tegnefilm som de ser. Du finder et stort udvalg af både perler og perleplader på https://littlehappy.dk/perler-og-perleplader, så kan i nemt komme i gang med de kreative projekter.

Derfor skal dit barn lege med perler og perleplader

Perler og perleplader er en fantastisk måde, til at få dit barn til at sidde stille og roligt, samtidig med at barnet hygger sig. Dit barn får muligheden for at skabe en masse fine projekter, som dit barn stolt kan vise frem eller give i gave, til dem, som barnet holder rigtig meget af. Der er næsten ingen grænser for hvad der kan laves i perler, så dit barns fantasi kan få frit spil. Fordelene ved at lege med perler og perleplader er:

Barnets koncentrationsevne styrkes – Når barnet skal sidde stille og skabe det ene projekt efter det andet ud af perler, lærer barnet at koncentrere sig i længere og længere tid ad gangen. Mange børn glæder sig så meget til at se det færdige resultat, at de kan få mange timer til at gå med at lave flotte perleplader. Dermed lærer barnet hurtigt, at jo længere man koncentrere sig, jo længere når man med sit perle projekt.

Bedre finmotorik – Når de små perler skal sættes på perlepladerne, vil dit barn få brug for en særlig god finmotorik. Dette kan trænes med perler, og i kan allerede begynde med perler når barnet er 3 år. Der findes nemlig perler i forskellige størrelser, som er egnet til børn på forskellige alderstrin. Når børnene skal fange de små perler i perleæsken, bliver pincetgrebet trænet.

Perler styrker fantasien – Der er ikke meget som perleplader, der giver børnene mulighed for at styrke fantasien. Med de mange forskellige farver perler og de mange muligheder for perleplader i forskellige former, kan dit barn nemt få lov til at fantasere sig til fabeldyr eller hverdagsting i sjove farver. Samtidig styrker perler og perlepladerne også dit barns kreative evner, fordi barnet kan udfolde sin kreativitet. 

Hvornår kan mit barn lege med perler?

Maxi perler er de største perler, som dit barn allerede kan lege med, når barnet er fyldt 3 år. Barnet kan bruge perlerne på forskellige måder, de kan for eksempel sættes på perleplader, så dit barn kan få lov til at skabe små motiver. Med de fine maxi perler kan dit barn øve sin finmotorik ved at sætte dem på en snor og skabe de sødeste smykker, den stolthed der stråler ud af barnet når du har smykket på, vil man ikke bytte for noget. Det er rigtig sjovt for de små børn at skabe motiver med perlerne, særligt ved at sætte dem på perleplader. Maxi perlerne er nemme for de små fingre at holde på, samtidig med at de nemt kan sættes og flyttes rundt på hulpladerne. Pladen til maxi perlerne er robust og har kun de huller, der er brug for. På den måde kan du nemt skabe succesoplevelser for dit barn.

Samtidig findes der også både midi og mini perler, som passer til henholdsvis børn over 5 år og børn over 10 år. Du kan derfor løbende øge sværhedsgraden ved at skifte til mindre og mindre perler, som dit barn kan lave flere forskellige kreative ting med. Midi perlerne giver blandt andet mulighed for at lave små syprojekter, ud over at sætte dem på en perleplade. Mini perlerne er gode til at lave meget detaljerede perle projekter og andre kreative sysler.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *