Uncategorized

Skal du have ny seng? Så bør du vælge en kontinentalseng

Vidste du, at du sover næsten en tredjedel af dit liv, og at du sammenlagt har sovet i seks år, når du bliver 75 år? Det er derfor ikke så underligt, at en god seng er enormt vigtig, når nu vi tilbringer så lang tid i den. Har din seng tjent sin pligt? Så kan du med fordel vælge en kontinentalseng. I artiklen her kan du blive klogere på fordelene ved de populære kontinentalsenge.

En kontinentalseng består af tre lag

Det er ikke uden grund, at kontinentalsenge er steget gevaldigt i popularitet de seneste år. Her er komforten nemlig i højsædet. Forskellen på en kontinentalseng og andre almindelige senge er, at der er et ekstra madraslag i en kontinentalseng, som giver endnu højere komfort og heraf en bedre nattesøvn.

En kontinentalseng består af tre lag – en boxmadras, en mellemmadras og en topmadras. Boxmadrassen er det nederste lag og er typisk opbygget omkring fjedre eller komfortskum. Det er således sengens fundament. Herefter er mellemmadrassen, som er komfortlaget. Denne madras afgør sengens fasthed og tilpasser sig din krop, så du får optimal støtte. Øverst ligger en topmadras, der bidrager med endnu mere komfort. Kombinationen af disse tre lag giver dig en omfattende støtte, hvilket har en positiv effekt på din søvn.

Uovertruffen komfort

Kombinationen af de tre madraslag giver optimal støtte og uovertruffen komfort. Mellemmadrassen tilpasser sig som nævnt hele tiden din krop og liggeposition, hvilket garanterer korrekt støtte hver nat. 

En kontinentalseng bidrager dog også med god komfort på andre punkter. De tre madraslag giver sengen sin karakteristiske højde, som gør det nemmere at komme op i sengen om aftenen og ud af den igen om morgenen. Den skåner dermed din krop mere end andre sengetyper, og af den grund er en kontinentalseng velegnet, hvis du f.eks. har dårlig ryg. Komfortlagene bidrager desuden med en ekstra dybde i sengen, så du har god plads til skuldre og hofter.

Mange æstetiske kvaliteter

Når flere og flere vælger en kontinentalseng, er det ikke blot pga. den gode komfort, også sengens design spiller en stor rolle. Den høje seng er nemlig et rigtig elegant møbel på trods af dens kompakte madraslag. Desuden har en kontinentalseng ikke en sengeramme, i stedet består bunden blot af boxmadrassen. Det er med til at gøre sengen ekstra stilren i sit udtryk, hvilket mange er glade for i soveværelsesindretningen.