Gaver

Skab opmærksomhed med firmagave. Her er nogle gode bud

Firmagaver

Danske virksomheder er i hård konkurrence. Både med hinanden og med udenlandske konkurrenter. Der findes ikke mange virksomheder, der har monopol på deres produkter, og derfor kræver det også, at virksomhederne er opfindsomme, hvis de vil have solgt deres produkter. Nogle gange handler det ikke kun om selve produktet.

For mange virksomheder gælder det ofte om at gøre målgruppen opmærksom på virksomhedens navn, da de måske har en konkurrent, som laver et nært beslægtet produkt, hvor der ikke er stor forskel på hverken pris eller kvalitet.

Derfor kan det være en god idé at drage kundernes opmærksomhed over på noget andet. Det kunne for eksempel være firmagaver. Dette er små simple produkter, som kan gives væk til kunder, og andre, der kunne have interesse i virksomheden.

Firmagaver behøver ikke være dyre for at være effektive

En klassisk gave, som man kan give til ens leverandører eller kunder inden for industrien er en kalender. En kalender er ikke dyr at producere, men kan være nyttig for modtageren. Samtidig er en kalender noget, som man bruger dagligt og ofte har til at hænge eller ligge fremme over længere tid, indtil kalenderen udløber.

Ved at give dem en kalender, hvor ens virksomheds navn står trykt på, så vil brugeren også blive mindet om virksomheden, og hvad den står for eller producerer.

Skab opmærksomhed

En anden billig, men effektiv, firmagave er en kuglepen. Den har også sin tilstedeværelse på mange kontorer, og er noget, som man altid har liggende. Man kan i dag få trykt både firmanavn, adresse, hjemmeside og meget andet på den, så brugeren kan se, hvor kuglepennen er fra.

Nogle vælger også en kuglepen, som siger noget om, hvad virksomheden producerer. Hvis nu der er tale om en virksomhed, der producerer søm og andre materialer til byggeriet, så er det oplagt at få lavet kuglepenne, som er udformet som store syvtommersøm. Dette vil skabe opmærksomhed i forhold til andre kuglepenne.