Uncategorized

Saml familie og venner i en U-sofa

Det at samle folk kan gøres på forskelligvis Det kan være, at du er typen, som ofte inviterer til fester eller andre begivenheder. Måske du har ugentlige eller månedlige aftaler med familien om, at I skal samles.

Nogle gange kan det dog være svært at afgøre, hvor og hvordan I som familie eller venindegruppe skal samle jer. Møbler er noget, som kan overvejes, hvis du vil samle folk. Lige så vel som et spisebord i hjemmets hjerterum er essentielt, når veninderne skal samles, kan en sofa også være det. En idé er at anskaffe sig en U sofa til familien. Det er smart, da I som familie så kan samles efter en lang dag. Derudover kan den være nyttig, når dig og damerne næste gang skal lægge ansigtsmaske og snakke om livets gang.

Så mangler du kun én ting: At samle damerne

En u sofa er smart på den måde, at den kan siges at have flere funktioner. Den er en oplagt mulighed, hvis I som familie både vil ligge og sidde i den samtidig. Derudover er det en måde, hvorpå I kan sidde overfor hinanden eller ved siden af hinanden enten som familie eller i venindegruppen, hvor I både kan sidde godt og snakke sammen samtidig. Når u sofaen er i hus, kan det da være intentionen med næste invitation til at samle veninderne. En mulighed er at skrive i invitationen, at temaet er film- og snakke-aften, og at de derfor skal medbringe behageligt tøj, futter og gode samtaleemner. Så sørger du for resten med god komfort, der kan rumme plads til mange.

Lav bucket-listen fra sofaen

Mens I som familie eller venindegruppen er samlet i u sofaen, er der mange ting, som kan gøres. Familien kan lave madplaner fra sofaen af. Venindegruppen kan planlægge næste komsammen, eksempelvis ved at lave en udførlig bucket-liste.