Skønhed & Mode

Sådan plejer du dine støvler fra Blundstone

Blundstone

Hvis du vil sikre holdbarheden af dine støvler, bør du gå op i at holde dem rene og prioritere lidt arbejde i bevarelsen af dem og deres gode kvalitet. Have det i tankerne i løbet af dagligdagen på trods af, at du sikkert har mange andre ting også at tage dig af. Du skal ville en form for plejning af dine støvler, som havde du en plante at se til. Til gengæld er vi slet ikke ude i noget enormt tidskrævende. Nej nej. Det vil selvfølgelig for de fleste ikke være støvlerne værd.

Prioriter plejningen af dine støvler og husk at tørre dem rigtigt

Det, som du alligevel bare for ud af at holde dem rene og pleje dem, er, at dine Blundstone støvler vil skinne og være lige så flotte flere år frem. Endda som var de købt for ny. Det gør også, at de kan holde meget længere i forhold til selve materialet med et lige så flot udseende. Det er noget rigtig mange mennesker værdsætter i forhold til støvler. Rigtig mange vil med sådanne Blundstone støvler, hvor det er muligt at bevare dem i god kvalitet mange år frem, gerne betale den rimelige pris.

Husk at bruge en blød børste til at fjerne støv og snavs fra dine pågældende støvler. Du kan også anvende en fugtig klud. Når de skal tørre, er det vigtigt, at du ikke lader dem stå i direkte sollys af hensyn til læderet. Det kan nemlig udtørre. Du bør også undgå at lade dem stå våde op af et varmeapparat, eventuelt med henblik på at ville tørre dem således. Det har bedst af bare at lufttørre simpelthen.

Gør brug at et tyndt lag fugt

Læder skal kræses om. Eller kan det hurtigt blive slidt, og det er de færreste, som er interesseret i et sæt nedslidte støvler – også med smarte Blundstone støvler. Læderet skal have en vis form for fugt til at styrke holdbarheden. Her kan du anvende spray, creme eller voks. Nogen har oplevet at farven ændres eller forværres med brug af skocremer eller skosprayer. Det er jo selvfølgelig slet ikke optimalt. Et godt tip er at teste skocremen på blot et snævert område af støvlen, så sådan et tilfælde med en dårlig skocreme ikke vil gå ud over hele støvlens farve og udseende.

Benytter du dig af skosværte, skal du med cirkulære bevægelser gnide skosværten rundt på støvlen. Du skal huske at gøre brug af en børste eller en klud med en lille mængde læder-cleaner på. Du bør kun påføre et tyndt lag, og huske at lade støvlerne tørre efterfølgende før brug.

Skån dine støvler når du renser ruskind

Skal du rense ruskindsstøvler kan du med en blød børste skrubbe snavset af. Vanskelige slidmærker fjernes med neutralt viskelæder. Derefter hældes lidt lædercleaner og ruskind på eventuelle pletter, der ikke lige sådan vil forsvinde. Med en våd blød pensel eller klud renses Blundstone støvlerne så, og pletterne vil efterhånd forsvinde. Vær endelig opmærksom på, at der ikke forekommer farveskifte af støvlerne, da det vil være ærgerligt. Det er her med at skønne områderne af skoen der er renset. De har ikke godt af for meget skrubning, lædercleaner og øvrige rensningsmidler.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *