Kvindeliv

Sådan får du den bedste første date

Kaffedate

Uanset om du skal på din første date nogensinde eller om det blot er den første date med denne fyr, så er du helt sikkert nervøs. Det er altid nervepirrende første gang man skal på date med en fyr uanset om man har været på mange andre ”første date”. Så bare rolig – dine nerver er helt almindelige og der er også anden god nyhed til dig, din date er garanteret også nervøs inden han skal møde dig for første gang. Men nervøsitet er ikke altid godt at medbringe til en date, i hvert fald ikke for meget nervøsitet. Derfor får du her nogle råd til, hvordan du kan dulme nerverne og blive mere tilpas inden du skal på din første date.

Tag tøj på som du har det godt i

Mange kvinder tager tøj på efter hvad de tror, at deres date godt kan lide, men som de måske ikke føler sig helt komfortable i. Men det kan være en dum ide. For faktisk fremstår du langt bedre og pænere hvis du føler dig tilpas og har det godt. Det er nemlig tydeligt at se på menneske når de ikke har det godt. Derudover er det også nemmere at dulme dine nerver og finde roen, hvis ikke du også skal tænke over om dit tøj nu sidder godt nok. Derfor – tag altid tøj på som du føler dig godt tilpas i. Lad vær med at tage kjolen på som du måske synes er lidt for stram. For så skal du tænke over at suge maven ind hele aften. Nyd i stedet den gode mad og din søde date.

Vær dig selv – også på den første date

Vær for gudsskyld dig selv. Lad vær med at pynte ekstra på historierne. Bliver det jer to, så opdager han det alligevel før eller siden. Det er langt bedre at være dig selv og lade ham lærer lige præcis dig at kende. Så vær ærlig, hver dig selv og lad ham vide hvem du er. Bliver det kun til den første date, så tænk at du i det mindste var dig selv. Det er ikke alle der er skabt til hinanden og det er ingen skam, at man kun går på en date sammen.

Lav noget, I synes er sjovt sammen

I stedet for den traditionelle date, hvor man går ud og spiser sammen. Så lav noget i synes er sjovt. Lav noget aktivt sammen, hvis i begge er aktive eller tag en tur i en forlystelsespark hvis det er det i synes er sjovt. Det er langt nemmere at lære hinanden at kende når man griner sammen. Så hvis du har dårlige erfaringer med den traditionelle middag, så lav noget andet. En anden fordel ved en anden type date er, at man nemmere glemmer nervøsiteten for daten, hvis man skal koncentrere sig om noget andet. Så find på noget som du synes er sjovt og måske – noget som du i forvejen er god til og så inviter din date på den oplevelse. Hvis I ender sammen som par er det også sjovt, at have en sjov første date at tænke tilbage på.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *