Uncategorized

Giv dine møbler nyt liv med en polstring

Lædermøbler

At give ældre møbler nyt liv er en fryd. Det er bare en god følelse, at gøre noget gammelt friskt igen. Både fordi genbrug er godt, men også for at bevare affektionsværdien hos dine møbler. Det kan du gøre med en ompolstring af dine møbler. Du får ny glæde og dit hjem får et nyt look.

Møbelstof

Polstring

Har du et gammelt og smukt møbel, som du ikke kan slippe og som du gerne vil give nyt liv? Så er det oplagt at kontakte Egedal Polstring, der arbejder super professionel på området med møbelpolstring Nordsjælland, i København eller nærområderne. Du får helt sikkert professionelt udført håndværk og et resultat af højeste kvalitet.

Polstring i læder

Det er blandt andet lædermøbler, der kan få et nyt liv af at en ombetrækning. Som udgangspunkt arbejdes der med tre forskellige typer læder i forskellige nuancer. Ud fra ønsker og behov kan der findes den bedst mulige løsning til det enkelte møbel. Der er i princippet aldrig for sent, at få et gammelt møbel til at få nyt liv. Og det er muligt at få lavet det i forskellige prisklasser. Der er ingen grund til ikke at kaste sig ud i det.

Også med møbelstoffer

Det er ikke kun lædermøbler, der kan ompolstres, og få nyt liv. Også møbler med møbelstoffer kan ompolstres. Et slidt møbel kan sagtens forvandles til noget der er attraktivt at have stående i dit hjem. Med hensyntagen til det originale look kan møblet virkelig forvandles til noget, der nærmest ligner en drøm.

Mange muligheder med læderpolstring

Plus med Pels

Faktisk er det også muligt, at få ombetrukket dine møbler med pels. Det er en helt speciel teknik at arbejde med pels på møbler, men det kan de også hos Egedal Polstring, i øvrigt som en af de eneste i Danmark. De arbejder med en erfaren partner, der er uddannet hos pels- og modehuset Birger Christensen, og de seneste 15 år har arbejdet hos anerkendte Kopenhagen Fur med pels. Dit møbel bliver helt unikt med pels, og du får glæde af det i rigtig mange år i fremtiden. Og der arbejdes altid kun med anerkendte pelse, så du skal ikke bekymre dig om dyrevelfærd. 

Klassikere og designermøbler

Der er både klassiske møbler og  andre designermøbler, som de er eksperter i hos Egedal Polstring. Men det kan også være sjove ting til erhverv som eksempelvis biografstole eller det kan været et møbel, der betyder noget helt specielt. Alle disse opgaver bliver håndteret professionelt. Og kunderne er altid tilfredse.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *