Skønhed & Mode

Poloen er klassisk mode

Polo

Den hænger næsten i ethvert skab af gode grunde – poloen har altid været på mode og vil også være det fremover. Herunder kan du læse mere om den klassiske beklædningsdel og blive inspireret til hvilke poloer, du fremover skal kigge efter.

Poloen igennem historien

Poloen kom til gennem tennissporten. Det startede altså ud som en beklædningsdel til sport og kan stadig anvendes til tennis eller badminton i dag. Men moden har udviklet sig, og mange har også polo på til hverdag, da det er en klassisk beklædningsdel, som passer til det meste.

Hvilken type polo klæder mig?

I sin grundform kan du helt sikkert altid genkende en polo. Men den kan stadig se meget forskellig ud afhængig af brand eller designer. Gå altid efter den slags polo, du føler dig komfortabel i. Hvis du selv har det godt i poloen, vil du også udstråle selvtillid og afslappethed. Det er derfor vigtigt, at du kender din egen smag i poloer. Kig på, hvad du i forvejen har derhjemme – vil du prøve noget nyt, eller vil du blive i det velkendte? Det er heldigvis helt op til dig at bestemme.

Et hav af forskellige poloer

En polo kan komme i mange forskellige pasformer og farver. Måske hører du til dem, der foretrækker en klassisk semi-tætsiddende polo, som kommer i sort, hvid, grå eller mørkeblå.

Der findes også dem, der foretrækker en mere vovet polo. Det kan være, at poloen er fremstillet i en særlig farve eller med særligt tryk på. Se her hvis du er mest til polo med tryk på. Nogle steder kan du få trykket på poloen særligt fremstillet og dermed få en helt unik polo, som ingen andre har. Du kan også nemt finde poloer med tryk på i enten butikker eller på nettet.

Nogle foretrækker at have forskellige poloer til aften- og dagsbrug. Det kan for eksempel være smart at have de neutrale poloer på om dagen, mens de vovede poloer med tryk med fordel kan tages på om aftenen.

En polo skal føles rar mod huden

Uanset om du vælger en klassisk eller vovet polo, er det essentielt, at den føles rar at have på. Hvis poloen er fremstillet af for lav kvalitet, kan stoffet føles irriterende mod huden og dermed gøre det irriterende at have poloen på. Derfor kan det altid betale sig at tænke i kvalitet frem for kvantitet, når du køber en ny polo.