Uncategorized

Mangler du plads på dit lager? Læs med her

Hvis du har egen virksomhed, hvortil der er hører et stort lager, er det noget, der i hverdagen kan give en masse travlhed. Måske der er problemer med lageret, hvor der ikke er nok plads? Så overvejer du nok, om der skal findes et nyt lager. Der er dog andre ting du kan overveje, som kan være med til at give lidt mere plads på dit lager.

Mezzaniner til lageret

Det kan være frustrerende, hvis man ikke føler, at lageret har nok plads. Det kan måske blive en udfordring at finde ud af, hvor man skal få plads til alt lageret inventar henne. Hvis lageret har højt til loftet, er der en løsning, du kan overveje, som vil hjælpe en hel del. Nemlig noget som mezzaniner, også kaldet en indskudt etage. Med denne får dit lager simpelthen en etage mere, som der kan opbevares diverse lagervarer på.

Er dette noget, der kunne være en løsning til dit lager? Så Lad os hjælpe med mezzaniner. Mezzaniner vil være en god investering til lageret, da du på den måde undgår, at der skal flyttes til nyt lager med mere plads. I stedet kan du benytte lofthøjden, og faktisk udnytte pladsen, som du allerede har tilgængelig.

En smart organisering

Noget andet der kan være med til at skabe lidt mere plads på virksomhedens lager, er ved at overveje den organisering, som der er. Hvis organisering og systemet ikke er særligt godt gennemtænkt, kan det nemlig godt være noget, der er med til at spilde plads.

Overvej i stedet, hvordan lagerinventaret kan organiseres på en måde, der giver mening, og som også vil sørge for god pladsoptimering. På den måde kan det nemlig være, at der pludselig vil komme meget mere plads i virksomhedens lager. Dette er altså guiden til, der mangler plads på sit lager.