Kvindeliv

Lækre ting til dagen, hvor du bare vil forkæle dig selv hjemme

hjemmedag

Ah, endelig lidt til selvforkælelse. I en fortravlet hverdag med alle mulige forpligtende aktiviteter, så kan det godt være svært at finde noget sammenhængende alene-tid. Nogle gange er du nødt til at planlægge dig til at få sådan en tid, andre gange så opstår muligheden helt spontant.

Uanset hvordan det er lykkedes dig at få en lille stund for dig selv, så kan du med fordel bruge den på at forkæle dig selv. Det kan være forskelligt, hvad du lægget i det, men noget wellness iført en blød morgenkåbe kan alle nok bruge.

Hvad skal du bruge til en forkælelsesstund derhjemme?

Når du skal pleje dig selv på den langsomme måde, så kunne du jo passende starte projektet med at tage et langt og varmt bad. Det kan være enten et brusebad eller et karbad. Dels bliver du varm og tilpas, og dels bliver du helt ren. Det føles bare lækkert.

Sørg for at bruge nogle superlækre produkter til din hud og dit hår. Så er du allerede godt i gang med forskønnelsen. Vask og skrub hele kroppen og giv dit hår en særlig lækker kur. Brug luksushåndklæderne og hop i en lækker morgenkåbe, når du er færdig med at tørre dig. Lad gerne håret blive i håndklædeturbanen, imens du plejer resten af kroppen.

Fortsæt forkælelsen efter badet

Det kan for eksempel gøres ved at smøre dig ind i yndlingscremen både i ansigtet og på resten af kroppen. Når det er gjort, kan du jo sagtens krybe ind i din morgenkåbe igen. Du skal jo ikke noget, og ingen forventer, at du klæder dig på, så hvis morgenkåben er dit fortrukne look denne dag, skal du ikke bekymre dig om det.

Måske giver du ansigt en ekstra god maske eller lignende. Det er godt at gøre af og til. Når det er tid til at tørre håret, så kan du eventuelt fortsætte med at behandle det med et godt krøllejern. Krøllejernet kan sætte håret, som du gerne vil have det – og sørge for, at det bliver ved med at sidde godt.

Nogle krøllejern er samtidig en hårtørrer. Det er et super smart kombi-redskab, som kan bruges i både tørt og vådt hår, uden at det skader hverken håret eller krøllejernet. Se også siden kroellejern.dk, og lad dig inspirere til at finde lige netop det krøllejern, som er det bedste til dig og din frisure.

Vælg det tøj, som du har mest lyst til at have på

Når du er færdig med at forkæle din krop, så kan du jo selv afgøre, om du har mest lyst til at blive i morgenkåben resten af dagen, om du foretrækker at hoppe i det behagelige hjemmetøj, eller om du gerne vil klæde dig pænt på, nu når du har gjort dig både flot og lækker.

Det er op til dig selv, hvordan du helst vil fortsætte dagen eller aftenen. Du har i hvert fald gjort et godt forarbejde i forhold til komfort og selvtillid. Det er altid en god investering i din trivsel, at du har gjort noget godt for dig selv. Det bør du give dig selv tid til af og til.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *