Kvindeliv

Lækker belysning ved dit spejl på badeværelset

Er du træt af lange skygger, der lægger sig over dit ansigt, når du forsøger at ordne bryn, lægge makeup, eller bare når du skal fjerne noget, der har sat sig i tænderne? Så er det måske på tide at overveje, hvordan din belysning egentlig er på badeværelset. Måske ovenlyset er ganske udmærket, og du også har et godt indfald helt naturligt fra dine vinduer, men du kan stadig gøre noget ved de andre små irritationer.

Det kunne for eksempel være, at du skulle kigge på LED spejle, der har indbygget lys. På den måde har du belysningen lige omkring det, du gerne vil se i spejlet, så du har de bedste forudsætninger for et godt resultat. LED spejle har samtidig flere andre fordele; på et badeværelse ses det ofte, at man vælger et spejl uden ramme, da det gør, du bedre kan udnytte pladsen. Det kan du også vælge med et LED spejl.

Lys fortil eller bagtil

Der er grundlæggende to forskellige former for LED spejle, og det er op til jer, hvad I tænker, kommer til at fungere bedst. Den ene løsning er måske den, du oftest har set; her er der spots monteret direkte som en del af spejlets forside, så du for eksempel har to lodrette bjælker i spejlets kanter med lys, så det sidder lige der, hvor det skal bruges.

Alternativt kan man også vælge at montere spejlet lidt væg fra væggen, så man på den måde kan montere lyset på bagsiden, og det skaber en naturlig ramme af lys rundt om spejlet. Her kommer lyset knapt så direkte ind på selve spejlet, men kan stadig lyse nok op til, at spejlet bliver endnu mere funktionelt for jer. I kan kigge på de mange forskellige spejle og se, om ikke der er et, der falder i jeres smag.