Kvindeliv

Kvindens bedste ven: vibratoren i sengeskuffen

Vibrator i natskuffen

Mange, mange, mange kvinder ejer en vibrator. Faktisk er Danmark en af de førende lande på listen over, hvilke lande der køber mest sexlegetøj. Om dette er en positiv ting, er der delte meninger om. Men det er altså sundt at nyde sig egen krop på en lettere og bedre måde med sexlegetøj. Klik her for at læse mere.

Hvorfor lige vibratoren?

Men hvorfor er vibratoren, af alt sexlegetøj, blevet så populært? Kvinder er forskellige og kan lide forskellige ting. Men næsten alle kvinder vil vælge en vibrator frem for dildo. Dette er fordi ikke alle kvinder får en orgasme af penetration. Faktisk er det kun omkring halvdelen af kvinder. Men næsten alle kvinder kan få en orgasme ved hjælp af lidt pilleri udenpå.

Vibratoren er dermed blevet et ret kendt produkt blandt kvinderne. Den giver den maksimale nydelse udenpå, og kan give orgasmer hver eneste gang. Selv kvinder, som har svært ved at få orgasmer, kan med en vibrator få lov til at få en, måske endda flere gange. Og orgasmer er altså bare toppunktet, så det vil man selvfølgelig gerne have.

Vibratoren er den bedste ven

Vibratoren er kvindens bedste. Det er den, fordi at den kan give nydelse til enhver kvinde når som helst. Hvis manden, man er sammen med, ikke kan få kvinden til at komme, så kan vibratoren hurtigt fikse det. Hvis kvinden bare lige vil have en hurtig tur, så kan vibratoren give en hurtig tur, der afsluttes godt.

Det er blevet ret normalt, at de fleste kvinder ejer en vibrator. Selv i forhold er det normalt. Det gode ved en vibrator er, at den også kan bruges under sex sammen med en partner. Dette er ikke kun et alene-sexlegetøj. Det kan også bruges under sex og dermed gøre sex en mere spændende og rar oplevelse.

Ved at bruge vibratoren under sex, kan det faktisk hjælp de kvinder, der ikke kan få en orgasme under normal sex. Enhver rigtig mand vil se sin partner nyde det, lige så meget som han selv gør, og derfor burde en rigtig mand både sige og hjælpe med det.

Så en vibrator er altså ikke en helt dum ide. Og du skal bestemt ikke føle dig flov over at købe eller eje en, for det er meget normalt hos både unge, voksne og endda ældre. Vibratorer er som sendt fra himlen direkte ned til kvinderne.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *