Boligen

Kvinde kend din køkkenmaskine

Køkkenmaskine

Har du også masser af køkkenmaskiner i dit køkken, som faktisk bare står og samler støv? Griber du altid efter den samme maskine hver gang til alverdens forskellige opgaver? Så skal du læse med her! Her får du nemlig viden og tips til, hvornår du skal bruge de forskellige køkkenmaskiner, som du har! Der er nemlig en god grund til, at der findes så mange forskellige – de er hver især bedst til lige netop deres opgave.

Du kan læse meget mere om køkkenmaskiner hos Powercooking.

Køkkenmaskine med det hele

I stedet for at have mange forskellige køkkenmaskiner i dit køkken, så kan du også vælge en stor multifunktionel køkkenmaskine. Nemlig den der kan det hele. Den der både kan røre en dej sammen og som kan piske æg og sukker sammen, og den som har masser af ekstra udstyr. Sådan at du blot skal sætte en del på maskinen, og så har den en helt ny funktion. Med en køkkenmaskine har du en stor motor, og den kan hjælpe dig med tusindvis af opgaver i dit køkken.

Minihakker

En minihakker er intet mindre end genial i et køkken. Alligevel er den en smule overset og bliver tit sat til side fremfor foodprocessoren. Men en minihakker er altså den absolut bedste køkkenmaskine til at hakke dine grøntsager små og fine. Skal du derfor bruge en af dine køkkenmaskiner til at hakke løg eller andre ting fint med? Så er det minihakkeren, du skal gå efter. Den er også ideel til at hakke mandler, som kan være en ret kedelig opgave.

Foodprocessor

En foodprocessor er også en mirakelmaskine, når det kommer til køkkenmaskiner. Den kan indeholde flere funktioner end minihakkeren og er virkelig genial til mange ting i din madlavning. For eksempel de meget populære dadelkugler fyldt med sunde bønner og dadler. Så skal du have fat en i kraftfuld maskine, der kan hakke mange ting i små stykker eller til en samlet masse, og så er det din foodprocessor, du skal gribe efter.

Blender

Supper, smoothies, greenies og alt andet flyende skal du lave på din blender. Her er der ikke nogen af dine andre køkkenmaskiner, der når den til sokkeholderen.

Stavblender

Hvad så med en stavblender? Er den nødvendig at have i sin samling af køkkenmaskiner? Ja! I hvert fald hvis du skal lave kartoffelmos, tomatsovs til pizza og andre ting, der skal blendes, men ikke skal være flydende. Her er det nemlig din stavblender, der har sin helt store succes.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *