Uncategorized

Kvinde, få styr på din sikkerhed!

selvforsvar

Det er nemt at føle sig usikker som kvinde, og man skal da også være lidt ekstra opmærksom, når man er single kvinde i en storby. Det er en skam, at det hænger sådan sammen. Men vi kan ikke gøre meget ved, at det er sådan vores virkelighed er. Vi kan kun gøre vores bedste for at sikre os selv på flere fronter, så vi kan forhindre dårlige oplevelser i at mærke os for livet.

Læs med her for at få nogle gode råd om hvordan du som kvinde får større kontrol med din sikkerhed.

Selvforsvar

Det kan først og fremmest være en god idé at lære noget selvforsvar. Det kan ofte lade sig gøre at deltage i forskellige hold med selvforsvar, som er specifikt rettet til kvinder. Du kan især ofte finde sådanne hold inde i storbyerne.

De fleste kvinder kan godt gå hjem en sen aften i fred, uden at der sker noget. Men vi hører også om de kvinder, som kommer i fare blot fordi de er på vej hjem efter en sen aften i byen. Og blot denne viden om, at du er sårbar som enlig kvinde på vejene, kan påvirke dit mentale helbred. Det kan i værste tilfælde helt afholde dig fra at deltage i sociale arrangementer til sent om aftenen, fordi du frygter din egen sikkerhed, når du skal hjem.

Det kan være en god idé at deltage i et kursus eller to om basalt selvforsvar. Selv hvis du aldrig får brug for det, så vil det formentlig få dig til at føle dig tryggere, når du bevæger dig rundt i byen.

Tyverialarmer

Det er også en god idé at anskaffe sig en tyverialarm i boligen. På den måde kan det være at du kan sove lidt tryggere om natten. Dette er især ret essentielt, hvis du bor alene og nede ved jorden.

kamera

De fleste mennesker har en brandalarm derhjemme i tilfælde af, at der kommer brand. Det er sjældent, at de får brug for den – hvis overhovedet nogensinde. Men man har jo ikke sådan en alarm, fordi man forventer, at der kommer brand på et tidspunkt. Man har det for at være på den sikre side, og for at man kan gøre opmærksom på sig selv, i tilfælde af at der skulle ske noget.

På samme måde må du anse en tyverialarm; hvis der skulle bryde nogen ind i din bolig i løbet af natten, så er du i hvert fald sikker på, at hele nabolaget opdager det. Og det kan skræmme de fleste indbrudstyve væk.

Forsikringer bør alle have

Derudover bør du naturligvis have en forsikring. Det er noget alle bør have uanset køn, for uheld er noget, som kan ramme os alle. Du kan tage et kig her, hvis du endnu ikke er skrevet op til nogen.

Det er lidt en smagssag, hvilke forsikringer man gerne vil skrives op til. Det kan for eksempel være en god idé at have en basal indboforsikring. Men måske du også gerne vil have cykler og diverse dyr elektronik forsikret også? Derudover er en ulykkesforsikring guld værd.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *