Uncategorized

Kvalitetstid med veninderne, er tid godt givet ud

Der er næsten ikke noget bedre end at blive mindet om sin ungdom, som blev tilbragt med ens kære veninder. At blive mindet om hvordan der nærmest ikke var nogle forpligtelser, andet end at have det sjovt og nyde sin ungdom.

Hvorfor ikke lave nye minder?

Det kan være en lækkert afbræk fra hverdagen at se tilbage på de stunder, men det kan også kaste en skygge over den, da man ligeledes også bliver mindet om, at det ikke står sådan til længere.

Men hvorfor skal den skygge have noget magt? I stedet for at længes tilbage til den simplere tid, så bring den simplere tid til nutiden! Der er da ingen grund til at længes efter fortiden mere, så man glemmer at sætte pris på hvad man har nu.

Tid til at kontakte veninderne

Find den gamle kontaktbog frem og få ringet eller skrevet til de gamle veninder, om man ikke burde mødes igen på en ferie uden mænd og børn, og helt uden forpligtelser end at have det sjovt!

Det mest oplagte feriested sted ville da Mallorca, hvor drinks er All Inclusive, vandet er klart og grinene er uendelige. Ingen stress at finde, kun sjov og afslapning i lange baner på Ferie Mallorca. Tid til at gossip som teenagere, og finde sit indre barn frem. Chancen for at du støder på nogen du kender, er ikke stor, udover dine veninder selvfølgelig, men de opfører sig nok lige så tosset.

Ung som gammel, Mallorca er stedet

Det er heller ikke sikkert at du er ovre din ungdom endnu, og du slet ikke behøves at se tilbage på de ”gode tider” uden for mange forpligtelser, da du stadig er i de gode tider. Det betyder at det stadig er tiden til at skabe gode minder, til netop at kigge tilbage på med et skjul på læben.

Også her er en rejse med veninderne til Mallorca ideel, så man kan få indtaget en masse drinks, nyde poolen, få slikket sol og give et blink til de solbrune bartendere. Opføre sig tosset uden bekymringer, er ofte på opskriften om en god aften på ferie. Hotelpersonalet er vant til at se turister hygge sig på ferie og glemme alt om hverdagens strabadser.