Kvindeliv

Indkøb til baby og dens større søskende

Carriwell

Hvis du har børn i familien, så ved du sikkert også, at man hurtigt kan komme til at skulle købe rigtig mange ting. Det er heller ikke alle børn, der har brug for det samme, hvis de har forskellige aldre. Der er både ting, som man skal have, fordi det virkelig er nødvendigt, og så er der andre ting, som er fede at have, fordi det måske er med til at gøre hverdagen en lille smule sjovere. I denne artikel kan du læse mere om, hvad du f.eks. med fordel kan vælge at købe til dine børn.

Du skal have en potte til den mindste

Når børn skal lære at gå på toilettet selv, så er de alt for små til, at de faktisk kan komme derop og sidde. Det er derfor, man bruger en potte, indtil de er store nok. Hvis du har svært ved at lære dine børn at bruge potten, så kan det være, at du kan gøre noget med at give dem noget slik, hver gang det lykkedes for dem. Det kan godt hjælpe med en belønning, når man sidder på potten. Når de er blevet lidt større, kan I gemme potten væk, og det rigtige toilet kan komme i brug.

Brætspil til dem, der er lidt større

Det kan nogle gange være svært at finde ud af, hvad man skal lave med sine børn, hvis de har mange forskellige aldre. Der er dog noget, som man kan lave på tværs af aldre, og det er at spille brætspil. Du kan finde et stort udvalg af sjove og underholdende brætspil på braetspil.dk. Det er naturligvis klart, at du skal finde et brætspil, der passer til den aldersgruppe, dine børn er i. Hvis de kan lide det, kan I måske have en ugentlig eller månedlig aften med brætspil?

En trampolin til haven

Synes du også, at dine børn har tendens til at bruge for meget tid bag en skærm? Sådan er der nok mange forældre, der har det. Det kan være, at du skal prøve at lokke dem til at bruge tiden på noget andet. Det kan du f.eks. gøre ved at investere i en trampolin til haven, som de kan have det sjovt på. Så kommer de også lidt ud og får bevæget sig, mens det stadig er sjovt.

Løbehjul til børnene

Det kan også være, at du skal give dem noget, som de kan komme frem med. Det kan f.eks. være løbehjul. Her kan du selv vælge, om du synes, at det er de elektriske eller de traditionelle, der er de fedeste. Det kan godt være, at dine børn har set for mange af de elektriske til, at de også synes, de andre er fede. Men du kan prøve.

Børnebøger er et sikkert hit

Når man skal putte sine børn, så ved du sikkert også, at det er noget, der kan tage rigtig lang tid. Her har man virkelig brug for at have en masse forskellige midler, som man kan tage i brug. Her bør du som det mindste have nogle børnebøger, som du kan læse op for dine børn, når du skal få dem til at falde til ro. Du kan altid finde nogle, der har en god morale, så de også lærer lidt.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *