Uncategorized

Hvor skal pigefrokosten holdes?

Er du en af de mange, der elsker at gå ud med veninderne til en rigtig pigefrokost eller bare en hurtig cafétur? Så kender du garanteret også dilemmaet – hvor skal vi gå hen? Det nemmeste er selvfølgelig bare at gå derhen, hvor I plejer at komme. Men det er også kedeligt og forudsigeligt – så hvorfor ikke overraske veninderne med at invitere et nyt sted hen!

Find de gode spisesteder i din by

På en hjemmeside som: Restaurant.dk kan du finde masser af inspiration til gode restauranter, bistroer og caféer – og du kan søge på spisesteder i din egen by – eller du kan søge på andre byer, hvis I ved, at I skal på tur et bestemt sted hen. Du kan selvfølgelig også søge på maden – for medgivet, maden skal være på plads, når I skal ud at spise. Om I er til italiensk pasta, franske fristelser, den spanske tapas eller dansk smørrebrød – til vegetarisk, vegansk eller fisk – I kan finde køkkener i alle afskygninger og i alle prislejer, så det passer præcis til jer.

Kulinariske oplevelser fra hele verden

Spisesteder.dk er et andet sted, hvor du kan søge efter den café, bistro eller restaurant, der passer perfekt til jeres næste bytur. På hjemmesiden er der både kendte og nye restauranter og spisesteder. Der er artikler om udvalgte spisesteder i forskellige storbyer – og så megen inspiration og så mange lækre tilbud og spisesteder, at du nemt kan finde stedet, ikke bare til jeres næste pigetur, men til de næste fem eller 10. Det er altid sjovt at opleve nye steder og smage – og heldigvis behøver man ikke tage ud at rejse for at få nye fantastiske madoplevelser. Det kan være der ligger et lille stykke Indien, Armenien, Grækenland eller Vietnam blot et par gader fra din hoveddør.