Uncategorized

Hold en fed halloween for dine børn

Græskar skæring

Halloween kommer med en mulighed for at skabe en fed oplevelse for dine børn. Der skal være plads til ballade, uhygge og sjov, som hele familien kan være med til. Vi vil jo alle sammen gerne det bedste for vores børn, og du kan regne med, at de vil blive glade for en halloween aften med dig!

Halloween mad

Halloween i Danmark

Halloween er ikke en traditionel højtid i Danmark, og den har derfor ikke nogen historisk forbindelse til vores land. Det er noget, vi i stedet for har vidnet hos amerikanerne, og som vi langsomt er begyndt at holde selv. Det er langt fra alle i Danmark, der holder halloween, men det bliver mere og mere udbredt. Dog er det ikke sikkert, at naboerne står klar med slik, hvis I gerne vil gå dør til dør. Det kan I eventuelt vente med til fastelavn, for der er stadig mange andre sjove aktiviteter, som I kan lave i forbindelse med halloween. 

Udklædninger!

Noget af det, man forbinder allermest med halloween, er de sjove og uhyggelige kostumer, der hører til. Dine børn vil garanteret synes, at det vil være fedt, hvis I alle klæder jer ud sammen. Alle kan få lov til at bestemme deres eget kostume, og så kan I eventuelt købe ind til det sammen eller lave det selv. Du skal også klæde dig ud; det skal være noget, I gør sammen. Du bestemmer helt selv, om du vil gå all out med vild makeup og farvede kontaktlinser, eller om du vil holde dig til sort tøj med en heksehat. Uanset hvad, vil børnene sætte pris på, at du prøver.

Sjov mad

Halloween er også en rigtig god mulighed for at være kreativ med jeres madlavning! Tag børnene med i køkkenet og lav en masse uhyggelige retter i hinandens selskab. Det er kun fantasien, der sætter grænser. En pølse kan hurtigt komme til at ligne en finger, et æg kan blive til et øjeæble, en cupcake kan blive til en edderkop, og en chokoladekage kan blive dekoreret som en kirkegård med småkager som gravsten. Der er nok at lave, så det gælder bare om at prøve sig frem og have det sjovt. Til sidst vil I stå med en masse findekoreret mad, som også vil smage super godt.

Kvinde i udklædning med farvede kontaktlinser

Uhyggelige aktiviteter

Der er selvfølgelig andre ting I kan lave end at klæde jer ud og spise uhyggeligt mad. Det er for eksempel også helt klassisk at skære græskar sammen, som I kan putte lys i og stille udenfor fordøren. I kan også finde på spøgelseshistorier, som I kan fortælle hinanden. Husk bare at finpudse aktiviteterne efter dine børns alder. De skal jo helst ikke blive reelt skræmte; det skal være noget sjovt.

Fejr halloween sammen

Halloween er en sjov årstid, som byder på både skrig og grin. Det kan blive en super sjov dag for familien, hvor I sammen kan lave alt muligt forskelligt, som giver jer kuldegysninger, og som får jer til at le. Hvilke aktiviteter vil du gerne lave med dine børn denne halloween?

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *