Gaver

Giv et krus med navn på som en personlig gave

julegave

Dit personale fortjener med garanti en stor tak for alt deres hårde arbejde, og det kan du sørge for, at de får, ved at give dem en god gave. Til tider kan det dog være svært at finde ud af, hvad medarbejderne skal have, og det er forståeligt. Nogen personer er til indretningsgaver, der holder i flere år, mens andre er helt vilde med gaver, der kan konsumeres.

Personalegaver til jul og påske

Alle virksomheder har forskellige måder at give gaver på, men det er typisk til den årlige julegave og måske til påske, at der skal findes på gaver. Til julegaven kan det være svært at finde på en gave, som alle i virksomheden vil sætte pris på, hvorfor det kan være en god idé at købe flere forskellige gaver ind, hvorefter de ansatte selv kan vælge sig ind på, hvilken gave de ønsker at tage med hjem. Julegaven kan varieres i et væk, mens den årlige påskegave er relativt fast; her skal medarbejderne da have et påskeæg i kvalitetschokolade. Uden at generalisere for meget kan man vist godt antage, at det særligt er virksomhedens kvinder, der ville blive glade for interiør og indretningsting. Det kan eksempelvis være lysestager, nipsting eller vaser.

Mad- og drikkevarer er særdeles gode personalegaver

Hvis du vælger, at den årlige personalegave skal være interiør, kan du med fordel tænke, at du aldrig går galt med en klassiker. Den vil nemlig se flot ud i hjemmet langt ud i fremtiden. En klassisk personalegave er gavekurven, der fyldes med chokolade, lækre krydderier og vin, og der er en grund til, at den er ualmindelig populært: Det er nemlig noget, alle kan lide. Ved at vælge en gave, der kan spises eller drikkes, har du valgt en gave, som alle vil blive glade for, og som alle vil kunne bruge.