Uncategorized

Forkæl dig selv og dit ydre

Findes der noget bedre end at forkæle sig selv og være i godt selskab på samme tid? Det kender vi vist alle svaret på, og svaret det er nej. Det kræver ikke meget at lukke øjnene i og forestille sig en hyggelig dag med de bedste veninder. I kunne lave jer en hyggelig hjemmespa, hvor i forkæler jer selv og gør klar til vinterens kolde måneder. I kan kredse om hinanden med ansigtsmasker, fodcreme, bryn og vipper og meget mere.

Hjemmespa med rigelig forkælelse

Der er ingen som kan snakke og hygge lige så meget som kvinder. Når først i har tændt stearinlys, fundet rolig musik og lavet et lækkert fad med snacks, så er i klar til at begynde på den store runde med wellness i stuen. Faktisk er det også både meget billigere og hyggeligere at lave bryn og vipper på hinanden i stedet for at tage afsted i en salon. Der er efterhånden et enormt udvalg af kunstige bryn og vipper, så i kan i god tid bestille netop dem hjem, som passer til jeres behov. Så kan I skiftes til at forkæle og hjælpe hinanden til et smukt ydre imens I hygger jer.

Selvforkælelse er også praktisk

Hvis du stadig ikke er helt overbevist, så tænk lige på, hvor dejligt det bliver at lægge makeup om morgenen, når du hverken skal tænke på at tegne dine bryn op eller lægge en flot mascara. Tilmed er du sikret, at den ikke løber nogen steder, hvis efterårets og vinterens vejr skulle byde på regn og slud. Hvis du sætter alt ind på forkælelse, kan du yderligere forkæle dig selv med et serum til dine vipper og bryn, så de vokser sig endnu finere, end de er i forvejen. Så hvad venter du på? Skynd dig at få planlagt din næste dag med forkælelse.