Kvindeliv

Føl dig feminin igen

Det er både blevet en del af moden, at gå i kønsneutralt tøj, men der er også en helt anden medspiller til, hvorfor du føler, at du har mistet en stor del af din feminine udstråling. I en hverdag, hvor der forventes meget af dig på arbejdet, i hjemmet og i dine nære relationer, kan det ofte ende med, at du går på kompromis med dig selv. Det at gøre noget ud af sig selv, kan være en stor opgave med småbørn og et fuldtidsarbejde. Men det skal være slut nu. Du skal føle dig som en kvinde igen og din mand vil pludseligt kunne se, hvem han forelskede sig i. Herunder får du en kort og hurtig guide til at pifte dig selv lidt op.

Find de sunde vaner frem

Mange kvinder mister glæden og lysten til at gøre noget ud af sig selv, fordi de i bund og grund ikke føler sig tilpasse i deres kroppe. Måske du har fået børn og ikke kan forene dig med din nye krop? Der er kun en ting at gøre. Det er ikke at give op, men at træne og spise sundt. At lade sig selv stå til, er ren selvforsømmelse. Den overskud du ikke føler du har til at gøre disse ting, kommer i høj grad fordi du ikke prioriterer dem. Hvis du gør noget godt for dig selv og din krop, så får du mere overskud og energi.

Kig bagerst i tøjskabet

Du føler ikke du har noget at tage på og du køber derfor nyt. Samtidigt vælger du de nemme løsninger; lidt for stort tøj og ikke noget prangende – du vil jo ikke tiltrække opmærksomhed. Det er dog lige nøjagtigt det du skal. Du skal finde dit gamle yndlingstøj frem, sæt det sammen på ny. Du skal føle dig lækker, før andre synes det. Finder du gammelt tøj med pletter på, er det ingen sag at fjerne med ganske almindeligt husholdningssprit. Undersøg hvilket tøj, der passer til din figur og fremhæver dine kvindelige former, for at du føler dig smuk og feminin igen.

Brug lidt penge – på dig selv

Jeg har snakket om selvforsømmelse og om at prioritere det at være feminin. Hvis du ikke føler tøjet og motionen er nok, så spar lidt på indkøbene lidt den kommende måned. Brug penge på at tage til frisør, få en manicure eller en god omgang ansigtsmassage. Alt hvad der får dig til at føle at du gør noget godt for mig selv. Når du kommer hjem fra frisøren, venter du formentligt altid spændingsfyldt på at din mand kommenterer det og siger du ser smuk ud. Den følelse er tegn på, at du selv er tilfreds og at du føler dig lidt ekstra. Og lidt ekstra er alt, hvad der kan få dig til at føle dig feminin igen.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *