Skønhed & Mode

Flotte hatte er sagen

hatte

Vil du gerne være typen, som går med hatte til hverdag? Eller måske leder du efter en hat, som du kan tage på til en kommende kostumefest? Uanset hvad dine behov er, så er det altid godt med nogle nye hatte. De er festlige, kommer i mange forskellige former, og så kan de pifte ethvert outfit op.

Herunder kan du få lidt inspiration til hatte til hverdag og hatte til kostumefest – for den slags tilbehør til outfits taler vi slet ikke nok om – og det er ærgerligt, for hatte er lige sagen!

Skal du gå med hat til hverdag?

Hvis man kigger rundt i gadebilledet, ser man faktisk ikke særligt mange hatte, hvilket er meget underligt, hvis man tager i betragtning, hvor smarte de er. Når det er vinter, ser man selvfølgelig en masse huer, men det tæller ikke helt som en rigtig hat.

De hatte, som der gerne skal være flere af i gadebilledet, er den slags hatte, som ikke nødvendigvis er super praktisk i forhold til varme eller kulde, men det skal bare være hatte, som ser super smarte ud. Det kunne eksempelvis være bowlerhat eller en smart beret. Der er så mange smarte hatte, som virkelig kan gøre noget særligt ved ens stil, så det gælder bare om at have modet til at tage dem på. Og hvis det er mod, du mangler, så kan du bare starte ud med en sort beret – den larmer ikke lige så meget, men den kan gøre, at du vænner dig til at gå med hat til hverdag.

Hatte til kostumefesten

Det ser rigtig smart ud at gå med hatte til hverdag, men et sted, hvor det passer næsten endnu bedre ind, er selvfølgelig til kostumefesten. For hatte til kostumefest er selvfølgelig meget vigtigt – uanset om det er en kostumefest eller om det er en hattefest.

Når man skal finde hatte til kostumefest, så må man gerne overskride sine grænser endnu mere, end når man skal finde en hat til hverdagsbrug. Kostumefester er nemlig sjove, og der behøver man ikke at se så pæn ud. Jo mere mærkelig og sjov du kan se ud, jo bedre er det faktisk. Så find den allerskøreste- eller sjoveste hat, som du kan finde – det skal nok blive et hit.

Ekstra tilbehør gør det hele lidt sjovere

Al denne snak om hatte kan måske virke lidt skør, fordi der jo trods alt er vigtigere ting i livet end hatte. Det er der selvfølgelig, men hatte kan meget vel være det, du mangler for at gøre det hele lidt sjovere.

En hat til hverdagsbrug kan være med til at give dig en mere spændende stil, som også kan give dig mere selvtillid omkring den person, du er. Og så er der selvfølgelig de fantastiske kostumefester, hvor man har mulighed for at se mærkelig ud og være en anden for en aften – her er hatte i alle afskygninger også meget velkomne.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *