Skønhed & Mode

Få en smukkere hud med en laserbehandling

laserbehandling

Går du også og drømmer om smukkere hud? Det gør de fleste af os faktisk. Heldigvis kan man gøre noget ved dette ønske. Man kan nemlig få laserbehandlinger, så man med disse, kan få smukkere hud. Du kan nemlig få laserbehandlinger hos Cutis Clinic og få en smukkere hud. Se deres laserbehandlinger her.

Hvordan kan jeg få smukkere hud med laserbehandlinger?

Der er faktisk mange ting, som laserbehandlinger kan gøre godt for din hud, så din hud kan blive smukkere. Laserbehandlinger er for eksempel virkelig gode til at fjerne uønsket hår i ansigtet eller på kroppen, man kan få laserbehandlinger mod rynker, så de er mindre tydelige, man kan få laserbehandlinger mod anke og ar fra akne, man kan bruge laserbehandlinger til at fjerne diverse pigmentpletter og karspringninger, samt laserbehandlinger mod fjernelse af tatoveringer.

De forskellige former for laser

Dog er det ikke så simpelt, som det måske lyder med laserbehandlinger. Der er nemlig utroligt mange forskellige former for laserbehandlinger ude på markedet. Alt dette kan du også læse mere om inde under laserbehandlinger hos Cutis Clinic. Der findes for eksempel fraktioneret CO2 laser, Pico Plus laser, Fraktioneret Erbium, laserbehandling med Regenlite Transform, Laser Genesis og Laserkirurgi. Og de har alle nogle forskellige funktioner og muligheder for at give dig smukkere hud alt efter, hvad du gerne vil have ordnet ved huden.

Her skal dit fokus være ved valg af laserbehandlinger

Er du også lidt i tvivl om, hvad du skal have dit fokus på, når du skal vælge laserbehandlinger? Her er det vigtigste faktisk, at du tænker over laserens bølgelængde. Dette skyldes, at alle lasere kun producerer en bølgelængde af laserlys. Så det er relevant at vælge den helt rigtige til dit problem. En laser er nemlig lys, og selve bølgelængden på dette lys fra laseren er helt afgørende, når det handler om laserens virkning på din hud. Dog vil de fleste former for bølgelængder ved lasere fokusere på specifikke strukturer i huden, som for eksempel pigmentpletter, de røde blodlegemer i huden, som kan forsage rødme eller overskydende væske, som kan gøre huden mere oppustet.

Hvad skal man så vælge?

Ja, det lyder meget forvirrende med valg af laserbehandlinger. 595 nm bølgelængde er for eksempel rigtig god mod de røde blodlegemer og bruges især på behandlinger af røde ar, karspringninger og rødme i huden, som er forsaget af de røde blodlegemer, hvor 755 nm bølgelængde er god mod pigment og bruges til fjernelse af pigmentpletter.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *