Boligen

Engangshandsker er et must, når du gør rent

Rengøring

Når du skal gøre rent, er der nogle ting, du ikke kan undvære. Du har brug for nogle rengøringsredskaber, og du skal bruge nogle rengøringsmidler. Du skal måske bruge en støvsuger og nogle klude. Du skal også have nogle rengøringsmidler, der passer til de overflader, du skal rengøre. Derudover er det et must, at du har nogle engangshandsker.

Det er hårdt at gøre rent. Det er ikke bare hårdt for musklerne og leddene, fordi det er fysisk arbejde. Det kan også være hårdt for huden. Gør du meget rent, så kan nogle engangshandsker beskytte dine hænder. Gør du kun lidt rent, men med nogle skrappe rengøringsmidler, så har du også brug for handsker. Så bliver huden på dine hænder ikke helt ødelagt. Handskerne passer nemlig på den.

Pas på dig selv med engangshandsker og omtanke

Uanset hvor meget du gør rent, så skal du huske at passe på dig selv imens. Ligesom man skal løfte tunge ting med ryggen, kan du tænke på dine arbejdsstillinger, når du gør rent. Forsøg at skåne din ryg. Bevæg dig korrekt.

Også huden på dine hænder bør du passe på. Den bliver udsat for vand og rengøringsmidler, når du gør rent. Det kan udtørre huden og med tiden give sår. Visse rengøringsmidler kan også give andre reaktioner.

Sørg for at passe på dine hænder ved at bruge engangshandsker. De er nemme at bruge, og du kan sagtens gøre rent med dem på. De vil passe på dine hænder, så de stadig er bløde og smertefri, når du er færdig.

Forebyg problemer

Rengøringsrelaterede hudproblemer kommer ofte snigende. Du kan ikke altid mærke en forskel efter en enkelt omgang rengøring. Måske heller ikke efter to. Det kommer lige så stille, når du har gjort rent mange gange over et stykke tid. Så er huden på dine hænder blevet så tør, så den begynder at give dig problemer.

Du behøver ikke at udsætte dig selv for ubehag, bare fordi der skal gøres lidt rent. Ødelæg ikke dine hænder, imens du gør dine omgivelser pænere. Pas på dig selv, og pas på dine hænder.

Når skaden er sket, er det svært at vende den. Det nemmeste er altid at forebygge. Det vil også gøre, at du slipper for at mærke det begyndende ubehag. Du kommer slet ikke til at mærke noget, hvis du forebygger. Så husk at tage dine engangshandsker på, når du gør rent. Dine hænder vil elske dig for det.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *