Skønhed & Mode

Dit ur er prikken over i’et i dit outfit

Kvinde tjekker sit armbåndsur

Der findes ure til mange forskellige lejligheder. Sport, hverdag, festlige lejligheder og meget mere. Man fortjener dog altid, at finde et ur, der matcher ens outfit især, hvis man har klædt sig pænt på. Uret er altid prikken over i’et til et festligt outfit, derfor er det også vigtigt at uret har samme, høje kvalitet som outfittet.

Designerure passer altid godt sammen med et festligt outfit, og gør det overordnede look ti procent bedre. Derudover investerer du også i et ur, der vil følge dig hele livet, hvis du tager dig lidt af det og passer på det.

Find det ur der passer dig

Du behøver ikke give hverken 20.000 eller 50.000 kroner for et godt designerur i høj kvalitet. Der er nemlig andre mærker på markedet end Omega og Rolex, der koster væsentligt mindre og som har samme høje kvalitet. Eksempelvis kunne du kigge efter et Seiko eller et Tudor, der begge er schweiziske urværker, og som begge kan følge dig resten af livet.

Du skal derudover overveje hvilken type ur du vil have. Generelt kan du vælge imellem selvoptrækkende og batteridrevende urværker. De selvoptrækkende er generelt væsentligt dyre end de batteridrevende ure. Det er de fordi, at de mekaniske, selvoptrækkende ure kræver et meget fint urværk, der er dyrt at producere. Til gengæld holder de mekaniske ure væsentligt længere, og kræver ikke nyt batteri. Det kan dog kræve service af og til.

Generelt kan det altid betale sig at investere i et designerur. Selvom prisen er væsentligt højere end mange andre ure, så får du også et ur, der følger dig hele livet. Du betaler nemlig ikke kun for mærket når du køber et godt ur, men også for et urværk i høj kvalitet. Gode urværker er generelt et både fint og svært håndværk, og derfor skal man ofte betale lidt ekstra for at finde et ur i god kvalitet.

Sæt et budget for dig selv

Nogle ure er dyre end andre, det kan derfor være en god ide at sætte et budget, inden man går i gang med at lede. På den måde kan man også hurtigere indsnævre, hvilke designerure man skal lede efter og om man skal kigge efter brugte eller nye. Hvis dit budget eksempelvis er 5.000 kroner, så skal du ikke regne med at finde hverken nye Rolex eller Omega ure. Du kan dog være at finde nogle Omega modeller brugt til den pris.

Til gengæld kan du finde rigtige fornuftige designerure til relativt små priser. Du finder eksempelvis mærker som Hugo Boss, Seiko og Citizen til mellem 1.000 og 4.000 kroner.

Husk at overveje hvilket formål uret skal tjene. Hvis du eksempelvis gerne vil dyrke sport med det, kunne det være en god ide at lede efter et dykkerur. Selvom du ikke dykker, får du et godt ur, der er robust og egner sig godt til det meste sport.

Du behøver altså ikke skulle af med en formue, hvis du gerne vil investere i et designerur. Hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af dit outfit, så er et godt ur den rigtige vej.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *