Kvindeliv

Derfor skal du investere i en Najell Babynest

babynest

Hvad end du er førstegangs forældre, eller har været turen igennem før, så ved du at du ikke kan undvære en babynest. Selvom både du og din baby gerne vil være tæt på hinanden hele tiden, så skal du jo også bruge begge arme til daglige gøremål, såsom opvask, tøjvask, drikke en kop kaffe eller andet. I stedet for at lægge din baby på et tæppe midt på gulvet, er en babynest det bedste alternativ du kan give. Den giver nemlig tryghed og omkranser din baby, noget et tæppe ikke formår at gøre. Du kan med fordel investere i en Najell Babynest, som er det bedste indenfor babynest verdenen! Der er også flere farver at vælge imellem, så du ikke behøver at gå på kompromis med det.

Hvorfor Najell Babynest?

Du kommer med garanti til at købe dig fattig i ting til baby. Det er et gigantisk univers, hvor alt synes ekstremt vigtigt, selvom det måske ikke er det. Det er dog sikkert, at du får brug for både en babynest og en barnevognslift. Najell Babynest  er en fusion af de to, og derfor en af de bedste investeringer du kan lave. Den har, som barnevognslifte skal have, både fast bund og hank, men den er lille og smart som en babynest. Den kan også udvides i begge ender, i takt som din baby vokser, og fungerer derfor som en langtidsinvestering. Endnu mere smart er, at den faktisk kan åbnes helt op, og derved fungere som et legetæppe.

Kommer med indbygget bæresele

Najell Babynest  har en lille lomme på siden, hvor du finder bæreselen, som du kan spænde på din krop, og så klikke babynesten på. Det er en enormt god funktion hvis man eksempelvis har en baby, der hele tiden gerne vil være tæt på mor eller far – også når baby sover. Når bæreselen er sat på, kan du stadig lave alle praktiske gøremål, samtidig med at du har baby tæt på dig. Når babyen er faldet i søvn, kan du bare klikke babynesten af, og lægge den fra dig med babyen i, som fortsat vil sove trygt.

Hvorfor er kombi godt?

Babyer er mest trygge, ved det de allerede kender. Hvis du køber en Najell Babynest, vil du formentlig have en baby der sover bedre og længere og dermed bliver gladere og nemmere at have med at gøre. Da den både fungerer som barnevognslift, legetæppe, babynest og bæresele, vil der ikke være nogen nye ting din baby skal forholde dig til. Det skaber yderligere tryghed for din baby.

Alt praktisk er tænkt på

Det er åbenlyst, at Najell Babynest  er meget praktisk, men som alle forældre ved, så bliver alle ting en baby har rørt ved hurtig beskidte. En babynest er ingen undtagelse. Det er der heldigvis tænkt på, for den kan heldigvis sagtens komme i vaskemaskinen. Det gør dit liv utrolig meget nemmere, og du behøver derfor ikke bekymre dig for ekstra underlag, uheld eller andet.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *