Skønhed & Mode

Derfor elsker jeg Stine Goya

Stine Goya

Stine Goya er en af de designere, som jeg virkelig bare knuselsker. Hun kan det hele – være moderigtig, bæredygtig, personlig og kunstnerisk i et enkelt stykke tøj. Og hun er det hver gang. I alt tøj fra Stine Goya får du en historie og en personlighed, du helt sikkert vil elske. Her får du nemlig ikke blot et stykke klassisk almindeligt dametøj – nej, du får hele pakken med personlighed og masser af fine farver og mønstre.

Dertil arbejder Stine Goya ikke ud fra nutidens diverse trends, men hun tegner og designer i stedet ud fra hendes eget hoved og fantasi, som virkelig er med til at give brandet det helt personlige præg, jeg er så vild med. Og ikke mindst hvis det er et Stine Goya udsalg, hvor du kan spare lidt penge på hendes designs – som du selvfølgelig kan bruge på at købe endnu mere lækkert tøj fra designeren.

Bæredygtighed er et kæmpe hit

Bæredygtighed bliver vigtigere og vigtigere i dag, og derfor elsker jeg virkelig også Stine Goya, som gør en stor forskel her. I 2019 fremviste hun sin første bæredygtige kollektion og siden da, er det bare gået i den rigtige retning. Her er Stina Goya fantastisk ved at bane vejen frem og vise, hvordan man kan skabe et lækkert design med bæredygtige materialer og at have en bæredygtig proces. Der bliver blandt andet brugt genanvendt polyester, økologiske silke og hør, samt genanvendt bomuld i hendes kollektioner, hvor blandt andet acetat, polyamid og konventionel standard bomuld er helt bandlyst.

Samtidig ser forbrugerne også hendes designs og tøjstykker som tidløse, hvilket bidrager til bæredygtigheden, da tøjet så kan bruges i mange år uden at gå den mindste i stykker, blive kedeligt eller gå at mode. Det kan faktisk bruges hele tiden til enhver begivenhed. Her vil et Stine Goya udsalg også være fantastisk, da sidste sæsons tøj også vil være både bæredygtigt og lækkert i den kommende sæson. Dertil arbejder Stine Goya også med en masse forskellige spændende designere, som hjælper hende og hendes design i en god retning for bæredygtigheden og for godt dansk design.

Skab din personlige stil med Stine Goya

Det sidste jeg virkelig elsker med Stine Goya er, at man så nemt kan skabe sig sin egen helt personlige stil med hendes tøj. Der er virkelig noget for enhver smag – uanset om man er til tøj i dæmpede farver eller til tøj i masser af farver. Hun har lidt af det hele i sine kollektioner, og du kan sikkert finde noget lækkert til et Stine Goya udsalg.

Stine Goya er en legende indenfor lækkert tøj til kvinder, og mange af dine veninder har helt sikkert også et stykke tøj, de har opsnappet til et Stine Goya udsalg eller i en af hendes fine butikker. Hvis du vil vælge et sikkert stykke tøj til et Stine Goya udsalg, skal du gå efter en af hendes smukke oversize kjoler, som kan bæres af alle kropsformer, og som er en klassiker indenfor hendes designs.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *