Gaver

Den ultimative virksomhedsgave til kvinderne

Gave til hende

Langt de fleste virksomheder er gode til at huske at give medarbejderne gaver til eksempelvis Jul. Mange gange kan det dog være super svært at vælge, hvad man skal give til medarbejderne. Kravene er ofte indenfor en bestemt økonomisk grænse, samt at det skal være noget mange kan bruge, så man kan købe ind i større mængder.

Er man en mindre virksomhed, er det en større udfordring da man ofte her vælger at finde noget til den enkelte. Kvinder kan ofte være noget sværere at købe gaver til, derfor har vi herunder valgt at komme med nogle bud på hvad man kan kigge efter.

Ofte er det en god ide at stille nogle valgmuligheder op, i samme prisklasse. Derefter kan den enkelte medarbejder vælge mellem disse, men er man igen en mindre virksomhed kan det også være fedt at overraske hver enkelt med en fed gave.

Oplevelsen

En oplevelsesgave kan være en super fed gave at give til sine medarbejdere. Oplevelser kan variere meget alt efter hvem der modtager den, og efter hvilket budget der er at købe gaver for. Man har ført hørt om virksomheder der har givet hele virksomheden en tur til Le mans i julegave, som jo for mange mænd ville være en kæmpe oplevelse.

En oplevelse for hende kunne eksempelvis være et gavekort til et wellness ophold på et lækkert wellness center for hende og en partner. Det ville være en julegave de fleste ville blive rigtig glade for.

Smykket

Kvinder er generelt rigtig glade for smykker og derfor kan smykker også være en rigtig god ide. Her ville et gavekort til nogle smykker eller et valg blandt nogle forskellige smykker måske være at foretrække, da folks præferencer er meget forskellige. Smykker er tit og ofte en rigtig god gave til kvinder.

Tasken

Efter sko, er tasker nok den type af accessoires som kvinder generelt har flest forskellige af. Der findes mange forskellige typer af tasker, store som små og i mange forskellige brands. Det er især godt for mindre virksomheder, hvor man kender hinanden lidt bedre og måske kan give præcis den type taske som man ved at medarbejderen godt kan lide.

Parfume

Parfume kan være en rigtig god gave, hvis man rammer den rigtige. Alt kan byttes, og langt de fleste synes det er meget fedt at få en parfume man eksempelvis aldrig selv havde fundet. På den måde kan ens horisont blive udvidet lidt indenfor det pågældende område, hvis man får det i gave.