KvindelivSkønhed & Mode

Carriwell er det bedste mærke i graviditets- og amme-undertøj

Carriwell

Når man er nybagt mor, så har man fået en helt ny krop, som man skal til at vænne sig til. Den ser pludselig helt anderledes ud, end man er vant til, og så har den også lige været igennem noget, som du aldrig har udsat den for før. Der er ingen tvivl om, at det er hårdt for kroppen og føde, og man skal være ekstra skånsom over for den i tiden efter fødsel. Derfor er det også vigtigt, at du har noget undertøj på, som du er komfortabel i. Det er trods alt dit undertøj, der sidder inderst, så det er det, du bemærker mest, hvis der føles ubehageligt.

Amme-undertøj er uundværligt

Hvis du ikke er mor endnu, men snart skal være det, så ved du sikkert ikke, hvor uundværlig en amme-BH kommer til at være. Når man ammer, så skal man altså være klar til konstant at hive brysterne frem og give sit barn mad. Sådan et barn kan spise rigtig mange gange på en dag, og man kan næsten komme til at føle, at man lige har pakket dem væk, før man skal finde dem frem igen. Derfor er det virkelig mest smart, hvis man har en amme-BH. Du skal til at være vant til, at der pludselig begynder at vælte mælk ud af dine bryster. Det kan være meget overvældende, men det er noget, der sker helt naturligt.

Dine bryster er ømme

Du skal også forberede dig på, at dine bryster godt kan blive meget ømme, når du begynder at ømme. Dine bryster er ikke vant til at blive udsat for så meget aktivitet, og det kan faktisk slide rigtigt hårdt på det. Det er også hårdt, fordi man ikke føler, man kan stoppe. Det kan naturligvis komme til at gøre så ondt, at man bliver nødt til at stoppe, men de fleste vil fortsætte så længe, de kan. Når du har ømme bryster, så vil du også gerne skåne dem. Derfor skal du bruge undertøj fra Carriwell, som er det bedste undertøj til nybagte mødre.

En helt ny krop

Det er som sagt en hel ny krop, du står med, når du er færdig med at føde. Det er så underligt, for man har lige skullet vænne sig til at blive større og større på maven, og nu er man pludselig punkteret, og hele kroppen er øm. Her er det virkelig vigtigt, at man husker at være god ved sin krop. Du kan få undertøj fra Carriwell, hvis du gerne vil have noget undertøj, der virkelig føles godt på din krop.

Hvorfor vælge Carriwell?

Men hvorfor bør du vælge Carriwell over andre producenter? Carriwell er et fantastisk kvalitetsmærke, og du får virkelig meget mere, end du betaler for. Du kan altså få kvalitet for rimelige priser, og det er altid der, man skal slå til. Der er allerede mange nybagte mødre, der elsker undertøjet fra Carriwell. Det kan være, at du bliver den næste? Du bør i hvert fald give det en chance.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *