Uncategorized

Tre typer belysning, som du bør overveje i dit hjem

lampe til skrivebord

Hvis du vil have skabt nogle gode rammer om dit hjem, så er den helt rigtige belysning essentiel. Det gælder, uanset om du har haft din bolig længe og trænger til at pifte den lidt op, eller om du lige er flyttet ind, og derfor har et blankt tegnebræt. Herunder er tre bud på belysning, som du kan overveje, hvorvidt de passer ind i din livsstil. 

LEDstrips

Sjove farver med LED strips

Stemningen, du ønsker at skabe, har meget at sige i forhold til, hvilken belysning du mangler i dit hjem. En måde, hvorpå du kan skabe en mere farverig stemning, er med smarte RGB LED strips. Det er strips, der fungerer som en lang lyskæde med tape på bagsiden. Det betyder, at du har en helt masse muligheder, hvorpå du kan hænge belysningen. Særligt populært er det at fastklæde den langs loftets kanter, men det er kun din egen fantasi, der sætter grænser. Den kan også være langs sengestellet, dørkanten eller et helt tredje sted. 

LED strips er helt genialt, da de kan skifte farve, så det behager dig. Det kan være, du skal bruge lyset til at skabe en hyggelig stemning til en filmaften, pifte festens dansegulv op eller bruge lyset til en fræk torsdagsaftale. Uanset stemningen du vil skabe, så er der en farve til dine behov. 

Den gode bordlampe til skrivebordet

Det kan ske, at du har brug for at arbejde hjemmefra, ordne nogle papirer eller skrive en opgave. Her er det optimalt, hvis du har mulighed for at sidde ved et skrivebord. Det kan i sig selv være godt nok de lyse sommeraftener at sidde ved et vindue, men om vinteren bliver Danmark mørk og kold. Derfor er en god bordlampe til skrivebordet nødvendig for mange.

Der findes store som små bordlamper, men det er vigtigt, at du giver dig tid til at finde ud af, hvad du har brug for. Det kan eksempelvis være upraktisk med en stor bordlampe, hvis dit skrivebord er meget lille. Tænk altså over størrelse såvel som hvor bredt et område der får lys og hvor meget. 

sengelampe

Natlampen ved sengen

Det er ikke alle nyere hjem, som bliver indrettet med et natbord eller sengebord i soveværelset, men det kan være enormt rart såvel som praktisk. Med en natlampe kan du læse en god bog, inden du skal sove, og derved komme lidt væk fra mobilens blålys. Natlampen kan også tændes for at skabe en hyggeligere stemning, end hvis de almindelige lamper i loftet er tændt. 

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *