Boligen

5 ting jeg ikke ville undvære på mit badeværelse

BAdeværelse

Når badeværelset ikke har disse fem ting, er det ikke effektivt, og badeværelset bliver upraktisk. Heldigvis er disse ting ikke spor svære at få fat på, selvom de gør en kæmpe forskel.

De fleste badeværelser har sågar disse fem ting som en standard. Selv hvis du besøger andres badeværelser eller hotellers badeværelser, så er der en stor chance for, at du ikke kommer til at mangle noget.

Hårpleje med hårtørrer og hårbånd

Der er 2 essentielle produkter til at sætte håret om morgenen, når du har været i bad. Disse omfatter en hårtørrer og et hårbånd.

En hårtørrer skal egentlig bare kunne tørre håret, efter man har været i bad, og det er blevet vådt. Selvom opgaven lyder simpel og er simpel, så er det strengt nødvendigt at tørre håret, før man sætter et hårbånd i det, ellers bliver hårbunden fugtig og det kan lede til skæld.

Absolut ingen ønsker skæld, så selvfølgelig vil man tørre det, men nogle hårtørrere er bedre end andre. En god hårtørrer har et godt håndtag, en god varme og en god vindkraft. Hvis hårtørreren er god nok, kan man holde tandbørsten i den anden hånd, mens man tørrer håret med den ene hånd.

Efter håret er tørret og hårbåndet skal i, er heller ikke hårbåndet hvilken som helst. Der er stor forskel på styrken af forskellige hårdbånds elastik og størrelsen kan også variere.

Spørgsmålet bliver om du har lyst til at folde hårbåndet to gange, 3 gange ellers slet ikke.

Hvis du har lyst til at folde dit hårbånd, bliver det bredere og er mere tydeligt i dit hår. Det vil man nok kun, hvis man er stolt af sit hårbånd og gerne vil vise det frem, ved at lægge ekstra vægt på det, når det bliver gjort bredere.

Tandpleje med en elektrisk tandbørste

Det vigtigste for god tandpleje er en god elektriske tandbørste. Dernæst kommer tandpastaen, fordi hvis man alligevel ikke kan få den ordentlig rundt med en den elektrisk tandbørste og komme ned i sprækkerne, så er tandpastaen ikke meget værd.

En elektrisk tandbørste er god hvis den kan to ting. De to funktioner, som er en absolut nødvendig del for enhver elektrisk tandbørste er en 30 sekunders timer og lang batterilevetid. Se siden elektrisk-tandboerste.dk

Når du har den elektriske tandbørste på sin plads, skal du finde en god tandpasta. En god tandpasta er en tandpasta, der ikke er sundhedsskadelig. Nogle af tandpastaerne har jo et for stort et indhold af mikroplastik og flour, hvilket man skal prøve at undgå.

Feedbackkilde

Et spejl kan afsløre om dit hår sidder ordentligt, og om din tænder er børstet grundigt nok.

Du kan tydeligt se, hvis det ikke er tilfældet, at dit hår sidder ordentligt, fordi så er der en hårlok, der ikke er kommet med ind i hårbåndet. Hvis din tænder ikke børstet grundigt nok vil du kunne se noget gult lak.

Derfor er et spejl den femte komponent, som simpelthen ikke kan undværes på noget badeværelse.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *