Gaver

5 gaveideer til kvinder der har alt

julegave

Det kan være svært at komme på gode gaveideer til kvinder, især hvis de aldrig rigtig giver udtryk for at mangle noget i livet, vi giver dig her et par gode råd til hvad hun muligvis kunne mangle.

Oplevelsesgaver

En oplevelse er noget de fleste af os aldrig kan få for meget af, på nettet kan du finde oplevelsesgavekort, til stort set alt man kan forestille sig. Det kan være til et ophold på et dansk slot, hvor i kan lære mere om slottets historie og hvordan det blev brugt i gamle dage. Det kan være em gastronomisk oplevelse på et lækkert spisested hvor i kan lære meget mere om maden og hvilke råvarer der er brugt, på denne side, kan du finde mange flere gaver til hende.

En rejse

Vil du gerne forkæle hende med en rejse, så kan du være sikker på at det er noget hun vil elske. Det behøves ikke nødvendigvis at være en stor og eksklusiv rejse i 14 dage til Maldiverne, det kan ligeså vel være 3 dage til en af Europas storbyer. Mulighederne er i hvert fald mange, det kan være til Rom, Milano, Paris, Barcelona, Malaga, Madrid, Amsterdam, Berlin, Prag, Budapest, Stockholm eller Oslo.

En ting til hjemmet

Kvinder elsker ting til hjemmet, noget som pynter hjemmet og gør det lidt mere unikt og indbydende. Det kan være små pynte puder, et lammeskind der kan ligge i sofaen eller pynte på en af stolene i køkkenet, det kan være en lampe eller andet.

Et smykke

Hvis du leder efter en gave til din kæreste eller din kone, så er noget hun altid vil sætte pris på et smykke, et smykke kan hun bærer og hun vil tænke på dig hver gang hun tager det på. Der findes også en masse smykker som kan udvides med tiden, så kan man med tiden købe små overraskelser i form af vedhæng som man kan sætte på og dermed have sine minder tæt på kroppen hver eneste dag.

En dag med dig

Hvis du gerne vil give hende en overraskelse for jer begge, så arranger en dag som er jeres. I kan starte med at besøge et sted som i ikke har været ved før, bor i i københavn, så findes der mange turistmål som man aldrig besøger selvom man bor i byen. Derefter kan i tage ud og spise noget lækker mad og slutte af med en tur i biografen eller en tur i teateret.

Læs også om muligheden for en julekalender til hende.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *