Boligen

4 ting jeg har købt til mig selv og hjemmet

retrolampe

Nogle ting har man bare brug for, andre vil man bare gerne have. Men det er et kæmpe marked derude, med alle mulige ting. Man kan næsten have alt derhjemme nu. Og man kan personliggøre ens hjem meget nemt disse dage. Og det er jo dejligt, man vil jo gerne have at ens hjem repræsentere en selv og ens egen stil. Læs videre og find ud af hvad jeg har købt til mig selv og til mit hjem. Måske kan du finde inspiration til dit eget hjem?

Trådløse høretelefoner

Jeg har købt trådløse høretelefoner, og jeg har ikke fortrudt det endnu, og det tror jeg aldrig at kommer til at fortryde. Ikke længere skal jeg bøvle med ledninger når jeg hører musik. Det værste er jo at stå og rode med ledninger, og blive frustreret. Aldrig skal ledningerne irritere mig når jeg dyrker motion, n kan jeg frit løbe rundt uden at tænke på ledninger. Og ikke længere skal jeg ærgre mig over at jeg ikke kan høre musik og lade min telefon på samme tid. Hvis man gerne vil købe nogle trådløse høretelefoner selv, så prøv https://traadloese-hoeretelefoner.dk.

Retro lamper

Retro lamper bringer noget til hjemmet, som andet bare ikke kan. Retro lamper bringer stil og atmosfære. Alt i en pakke. Og det er det jeg vil have i mit hjem. Det kan hurtigt blive kedeligt med hvide vægge, hvide møbler og hvide vaser. En retro lampe er på mange måder et stilvalg så meget som det er en del af hjemmet. Så hvis ens hjem bare mangler noget pow, som mit hjem en gang gjorde, så skulle man nk og kigge på nogle retro lamper.

Kattetræ

Min kat fortjener det bedste. Og det bedste en kat kan få er et kattetræ. Min kat er en indendørs kat, og selvom mit hjem er på mange måder modificeret til min kat, så følte jeg at den nogle gange manglede noget. Men et kattetræ har alt det en kat kunne tænke sig, specielt en indendørs kat. Et kattetræ har typisk et legetøj eller to hængende, så min kat kan komme af med noget af dens energi. Et kattetræ har typisk også en kradse pæl, hvilket jeg ikke længere er nødt til at købe en ny sofa, hver sjette måned. Og et kattetræ har puder og sovepladser.

Pastamaskine

En af mine nuværende yndlings køb, er nok min pastamaskine. Pasta er jo i sig selv en forkælelse, men det pasta man køber i supermarkedet kan overhovedet ikke sammenlignes med frisk hjemmelavet pasta. Pasta er så nem at lave, så jeg bruger helt klart min pastamaskine. Det er ikke fordi den står og samler støv et eller andet sted. Det eneste man virkelig har brug for er mel og æg, og så man lave det bedste pasta man nogensinde har lavet. Med en pastamaskine så har jeg også minimeret det manuelle arbejde, så det er helt klart et plus.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *