Boligen

2 plans huse er ideelle til børnefamilien

børnefamilie

Mange forældre og familier er af den opfattelse, at det bedste for en børnefamilie er et plans huse. Men sådan er det ikke altid. Der er fordele og ulemper ved begge dele og det afhænger også meget af den enkelte familie og deres præferencer. Men 2 plans huse har bestemt også sine goder, og dem kan du læse nogle af her.

Larm i stuen og ro på værelserne

Med mindre at man bor i et virkelig stort et plans hus, så kan dette faktisk godt være ret svært. Ofte er det svært at sove længe om morgenen, fordi børn (næsten) altid står tidligt op. Med et 2 plans hus så kan I som forældre skiftes til at sove længe, og den anden kan tage ungerne med neden under. På den måde kan der faktisk utrolig nemt stadig være ro på værelserne, selvom der er larm i stuen. Det samme gælder den anden vej rundt. Når ungerne er gået i seng, så er det nemmere at holde voksenaftener med god musik, snak og rødvin, når man bor i 2 plans huse, end hvis stue og værelser er på samme etage.

Saml de praktiske ting på 2 sal

Med 2 plans huse, så kan du også nemt og bekvemt samle alle de praktiske ting såsom vaskemaskine, tørretumbler og vasketøjskurv på anden sal, og slip dermed for de ”grimme” elementer i de rum i hovedsageligt opholder jer i.

De fleste 2 plans huse er indrettet sådan, at stue og køkken og et toilet er i stueplan og værelserne og badeværelse er på anden sal. På den måde er det super nemt at samle både vasketøjet og vaskemaskinen i nærheden af hinanden. Du skal dermed ikke rundt og finde vasketøj og samle sammen, før du kan vaske. Det kan være et issue i et plans huse.

Masser af daglig motion

Det er vist ingen hemmelighed, at danskerne er på vej imod en stor folkemængde med overvægt, og her kan et 2 plans hus faktisk også være ganske nyttigt. Med et to plans hus er du nemlig tvunget til at gå på trapper hver eneste dag. Du får derfor masser af motion ved blot at bevæge dig rundt i dit eget hjem, og du behøver derfor (måske) ikke at tænke helt så meget over anden aktivitet i din hver dag. Frisk luft er selvfølgelig altid sundt, men du vil blive overrasket over, hvor mange skridt og kalorier sådan en trappe i ens eget hjem kan gøre godt.

Opbevaring under trappen

Rigtig mange 2 plans huse er også lavet så smarte, at der under trappen i huset er lavet et stort og godt opbevaringsrum. Et rum som langt de fleste et plans huse jo af gode grunde ikke har, og som mange vil elske at have. I det rum kan du jo gemme alverdens ting og sager væk. Det er optimalt til både støvsuger, rengøringsartikler og bleer. Alt sammen noget som en børnefamilie har behov for at have let adgang til, men som langt de fleste ønsker at gemme langt væk.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *